Filteren

Caravan voortenten

Campout biedt 3 soorten voortenten:

De Orion 250: Veelzijdig | 2,5 m diep | voortent en luifel in één | handig op doorreis

De Nova 300: Heerlijk ruim | 3 m diep | ideaal voor seizoenplaatsen en lange vakanties

De Nova 250: Handig compact | 2,5 m diep | past op elke kampeerplaats | voldoende ruimte voor het hele gezin

Voortenten van Campout onderscheiden zich door hun goed doordachte, innovatieve ontwerp. Van basic tot luxe, onze voortenten zijn er in alle maten, voor elke caravan en voor elke vorm van kamperen. Campout voortenten hebben de beste prijs/kwaliteitverhouding, een moderne look en blinken uit in opzetgemak.

Niets is zo persoonlijk als kamperen, de wijze waarop weerspiegelt iemands persoonlijkheid en het kampeermiddel moet daar perfect bij passen. Welke caravan je ook hebt, een Campout voortent vergroot je overdekte leefruimte, creëert een gezellige comfortabele plek om samen te genieten, biedt extra bergruimte, een schaduwplek en een fijn, betrouwbaar onderdak als het weer iets minder mooi is. Kortom, een nieuwe voortent kopen verdubbelt je vakantieplezier.

De beste kwaliteit voor jouw vakantie

Vanuit onze passie voor kamperen ontwikkelen wij caravan voortenten waarbij kwaliteit absoluut voorop staat, want jóuw vakantiegenot hangt ervan af. Wij maken gebruik van innovatieve technieken, vooraanstaande leveranciers en alleen de allerbeste materialen die een lange levensduur garanderen en zorgen voor een robuuste, maar luxe uitstraling.

Het dak wordt gemaakt van Mehler Airtex 240, een in Duitsland geproduceerde stof van de hoogste kwaliteit, die naast caravantenten ook wordt gebruikt voor megatenten op professionele evenementen. Een naadloos dak, dus gegarandeerd waterdicht en stormvast. Al onze ritsen zijn van het merk YKK. Dit premium merk in ritsen wordt ook toegepast in de NASA ruimtevaartpakken. Optimale betrouwbaarheid!

Omloopmaat voortent caravan

We hebben vele omloopmaten beschikbaar van de Campout voortent. Het is belangrijk dat je de juiste maat voortent koopt, dus wil jij een caravan voortent kopen, zorg dan dat deze goed bij je caravan past. Gebruik hiervoor onze handige voortent zoekhulp. Voor meer informatie kun je ons ook altijd contacten of terecht bij een van onze speciaalzaken. Want ook de service van Campout reist met je mee!

Voor nóg meer overdekte leefruimte levert Campout ook een voortent uitbouw en luifels.

Klantervaringen

Voortenten

Voortenten