Voortent voor jouw Hobby Caravan?

Voortent voor jouw Hobby Caravan?

Hobby, de nummer 1 caravan van Nederland

De onbetwiste nummer 1 van Nederland is de Duitse Hobby caravan. Op dit moment staan er in Nederland zo’n 77.000 Hobby caravans geregistreerd, waarvan het overgrote deel uit de jaren 2000 tot 2008 zijn.

Hobby caravans zijn er in allerlei soorten en maten; van een eenvoudige kleine Caravan tot de grote tandemassers. Het model met de blauwe streep en het bijzondere ruitje in het voorfront kennen wij allemaal. Maar natuurlijk ook de nieuwe zeer strakke modellen, die zien er robuust en stoer uit.

Een hobby caravan verdient een goede voortent

Omdat er nog zoveel Hobby caravans rondrijden in Nederland, is er een levendige markt voor deze caravans en de bijbehorende accessoires. Kijk je op Marktplaats dan is de keuze reuze. Heb je nu een gebruikte hobby in je bezit of je hebt net een nieuwe aangeschaft, dan kun je bij Campout terecht voor een kwalitatief zeer goede voortent voor een normale prijs.

Veel voor weinig

Wij hanteren hetzelfde principe als de producent van de Hobby caravans: “Veel voor weinig”.

Zo hebben onze voortenten een dakdoek van het Duitse merk Mehler en passen we de stof Mehler Airtex 240 toe in het dak van onze voortenten. Een bijzonder en belangrijk kenmerk van de Campout voortenten, is dat het dak uit één stuk stof is gemaakt. Dit betekent geen naden in het dak en dus nooit lekkage. Verder gebruiken wij bijvoorbeeld YKK spiraal-ritsen. Dit zijn ritsen die lekker soepel lopen (in tegenstelling tot de eenvoudigere bloktandrits) en natuurlijk het beste merk in de markt zijn.

Hobby voortent caravan

Voortent en caravan, een mooie eenheid

Omdat onze tenten een rustig en strak design hebben, passen ze qua stijl en kleurstelling uitstekend bij de verschillende Hobby caravanmodellen. Dankzij de multifunctionele aansluitdriehoeken in onze Campout voortenten, passen deze zeer goed op alle verschillende Hobby caravanmodellen. Van de rechte modellen uit de jaren ‘90 tot de hedendaagse, meer gestroomlijnde, modellen.

Tip: Indien je een Hobby caravan hebt van rond 2005-2010, dan heb je een speciaal montageblokje voor tegen de caravan nodig. Dit voorkomt schade aan de sierlijsten van de caravan. Deze zijn bij de meeste caravan- en campingwinkels verkrijgbaar.

Voortent voor een Hobby caravan

Jouw omloopmaat 

Zoek je omloopmaat via onze handige zoekmachine. Vul jouw caravan, type, en jaar bij deze link: Omloopmaat hobby caravan

Contact

We helpen je graag als je nog vragen hebt. Neem contact met ons op of ga eens langs bij een van de vele bij ons aangesloten speciaalzaken.