Luifelvoortenten

De Orion 250 biedt het gemak en de vrijheid van een luifel gecombineerd met de voordelen en het knusse van een voortent. Door eenvoudig de voorzijden en schuine zijwanden eraf te ritsen, verandert deze fijne voortent in een praktische luifel.

Met de Orion heb je alles in één; een heerlijke 2,5 meter diepe voortent, die geheel gesloten voldoende ruimte biedt om met het hele gezin comfortabel te eten of te relaxen. Deze voortent is voorzien van strakke witte gordijnen aan een ingestikte rails. Met onze verandastang creëer je in een handomdraai een heerlijk groot raam. Het bijzondere van de Orion is dat de zijwanden schuin geopend of er geheel uit geritst kunnen worden. Als je dan ook de voorzijden eruit ritst heb je een ruime luifel, waaronder het goed toeven is.

En als het een beetje gaat waaien, rits je eenvoudig één of beide zijwanden er weer in; nog steeds een luifel, maar nu met windschermen aan de zijkant(en), super praktisch.

Gebruik je de Orion als voortent en wil je nog wat extra overdekte ruimte, dan rits je onze luifel Nova 240 er aan. Dit maakt de Orion tot een multifunctionele voortent.

Het dak is gemaakt uit één stuk Mehler Airtex 240, dus absoluut waterdicht. De voor- en zijwanden zijn gemaakt van stevig Polartex. De Orion is voorzien van nokventilatie, een robuust 28 mm frame met Easygrips en betrouwbare YKK ritsen en stormclips.

De Orion wordt geheel compleet geleverd met tochtstrook, wielflap, tentharingen, ladderspanners, opbergtas en een duidelijke opzet-instructie.

Met de Orion heb je de perfecte alles-in-één voortent voor lange en korte vakanties!

Luifelvoortenten

Luifelvoortenten