Voortent uitbouwen

Met de voortent-uitbouw van Campout vergroot je de leefruimte in je voortent aanzienlijk. Meer plek voor een keuken, zit- of speelruimte, aan jou de keus. De uitbouw past feilloos op de Campout Nova voortenten, omdat deze in het ontwerpproces naadloos op elkaar zijn afgestemd.

De uitbouw is eenvoudig te plaatsen door een zijwand uit de voortent te ritsen, waarna je de uitbouw aan de ontstane opening ritst. Met de Campout uitbouw 532 ben je verzekerd van kwaliteit en creëer je een zee aan extra ruimte!

De voortentuibouw is ruim genoeg om bijvoorbeeld in te slapen, of om je fietsen te stallen.

Maar wil je je voortent én je uitbouw als leefruimte houden en toch je spullen overdekt stallen, kies dan voor een schuurtent.

Schuurtent

Een schuurtent naast de (voor)tent, camper of caravan is ideaal voor kampeerders met een vaste of seizoenplek. De schuurtent kan gebruikt worden voor het stallen van je fietsen en biedt extra opslagruimte voor bijvoorbeeld de barbecue, bolderkar of speelgoed van de kinderen.

Met deze bijzettent naast je voortent houd je je leefruimte vrij van opslag en de spullen staan evengoed droog en uit het zicht. Je kunt de schuurtent ook als keukentent of toilettent gebruiken, als je eigen voortent niet groot genoeg is of als je reist zonder voortent.

Uitbouwen en bijzettenten

Uitbouwen en bijzettenten