Kwaliteit & Service

Hoogwaardige kwaliteit voor zorgeloos genieten

Waar of wanneer je ook gaat kamperen, je wilt geen zorgen hebben over je uitrusting. Wij snappen dat als geen ander en daarom zijn alle materialen voor onze Campout producten zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. We werken met vooraanstaande leveranciers en hebben voortenten in alle maten, dus er is er altijd een die past op jouw caravan!

Vooraanstaande leveranciers

Onze vakkundige medewerkers werken met liefde en zorg aan al onze producten. Wij maken voor onze voortenten alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Zo wordt het dak gemaakt van Mehler Airtex 240, een in Duitsland geproduceerde stof van de hoogste kwaliteit, die ook wordt gebruikt voor megatenten op professionele evenementen. Een naadloos dak, dus gegarandeerd waterdicht en stormvast. Al onze ritsen en stormclips zijn van het merk YKK. Dit premium merk in ritsen wordt ook toegepast in de NASA ruimtevaartpakken. Optimale betrouwbaarheid gegarandeerd!

Slimme constructies

Alle Campout producten kenmerken zich door een functionele en doordachte vormgeving. Stijl en gebruiksgemak gaan hand in hand. Zo zijn bijvoorbeeld onze Nova voortent voorzien van extra hoekafspanningen, zodat de tent eenvoudig nog beter afgespannen kan worden en worden ze standaard geleverd met een 28 mm stalen frame. Over gemak gesproken; we leveren een uitbouw en luifels die, dankzij de gestandaardiseerde ritsen, op al onze voortenten passen. Over ieder detail is goed nagedacht en we zoeken altijd naar de beste en slimste oplossingen.

Optimale service

Kwaliteit gaat voor ons niet alleen over het product, net zo belangrijk vinden wij de wijze waarop wij jou als klant bedienen. Zo krijg je altijd direct contact met één van onze productexperts, die al jouw vragen kan beantwoorden en eventuele problemen snel en adequaat weet op te lossen. En het bestellen van onze producten houden we zo efficiënt en eenvoudig mogelijk. Puur gemak en een adequate service, dát is Campout.

Garantie

Omdat wij hoogwaardige materialen gebruiken, bieden wij 1 jaar volledige garantie op materiaal- en fabricagefouten. Op al onze producten die zijn uitgevoerd met Mehler-materiaal, bieden wij zelfs 3 jaar garantie op de stof. Uiteraard kijken wij per geval (ook na de garantietermijn) hoe wij eventuele problemen het beste kunnen oplossen. Om schade aan onze producten te voorkomen, dienen deze natuurlijk op een juiste manier te worden gebruikt. In onze online instructiefilmpjes leggen wij alles begrijpelijk uit en geven we handige tips. Ook het juiste onderhoud zal de levensduur van onze producten aanzienlijk verlengen.

 

 

kwaliteit staat voorop