Over ons

"Kamperen met je gezin aan het Gardameer in Italië, rondreizen door het prachtige Scandinavië of de Ardennen ontdekken; Campout is jouw ideale reisgenoot."

De ideeën voor de slimme innovaties van onze voortenten zijn niet bedacht vanachter een bureau, maar in de praktijk, want ons team van Campout bestaat uit enthousiaste kampeerders; de een kampeert al met een tent sinds zijn vroege jeugd, de ander probeert er zoveel mogelijk op uit te gaan met zijn camper en weer een ander verkent op de fiets met een klein tentje op de bagagedrager alle uithoeken van de wereld. Samen hebben we inmiddels meer dan 30 jaar kampeerervaring!

Vanuit onze eigen ervaringen bedachten we hoe een voortent nog slimmer en degelijker en vooral gebruiksvriendelijker gemaakt kon worden en zo zijn we gaan ontwerpen. Robuuste materialen van hoge kwaliteit, de beste producteigenschappen en slimste constructies hebben we verenigd in één ontwerp; de ultieme voortent. Van daaruit hebben we de bijbehorende uitbouw en luifels ontwikkeld.

Persoonlijke service

Dankzij onze jarenlange kampeerervaring kunnen wij ons perfect verplaatsen in jou als klant en helpen je graag waar nodig. Service staat hoog in ons vaandel en tijdens kantooruren zijn wij altijd telefonisch te bereiken of je kunt ons een email sturen. Er is altijd een productexpert beschikbaar om je te adviseren en grote kans dat je één van de oprichters van Campout zelf te spreken krijgt.

Campout kernwaarden:

  • Klantgericht

Altijd rechtstreeks contact met één van onze productexperts. Wij denken in oplossingen.

  • Kwaliteit
Wij werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers. Onze voortenten onderscheiden zich in stijl, kwaliteit en gebruiksgemak, tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien zitten onze producten uiterst solide in elkaar, omdat wij ze zelf uitvoerig testen
  • Passie
Kamperen met gezin, familie of vrienden, dat is waar het bij ons om draait. Een passie die we graag delen met en inzetten voor onze klanten. Heerlijk met onze producten en ons vak bezig zijn en voortenten op de markt brengen waar iedereen enthousiast van wordt, hoe leuk is dat?
  • Toegankelijk
Kamperen lastig, veel werk of spannend? Welnee! Door onze duidelijke instructievideo's en de eenvoudige constructies van onze voortenten maken we kamperen toegankelijk voor iedereen en is het voor elke kampeerder mogelijk om in no-time te genieten van het vakantiegevoel. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde kampeerder, onze voortenten zijn de basis voor een heerlijk weekend weg, een lange vakantie of avontuurlijke roadtrip!

"Een Campout-voortent staat zó!"