Filteren

Voortentluifels

Voortent luifels van Campout zijn speciaal ontworpen voor de Campout voortenten. Voor iedere omloopmaat leveren wij dus een passende luifel; een uitstekende manier om de leefruimte van je kampeermiddel te vergroten.

Met de meegeleverde koppelstroken is de luifel eenvoudig aan de voortent te bevestigen. Je zult altijd een naadloze aansluiting hebben omdat beide Campout producten voor elkaar gemaakt zijn. Zo geniet je tijdens je kampeervakantie van nóg meer persoonlijke leefruimte voor jou of het hele gezin.

Optimaal genieten van het buitenleven

Kamperen met een voortent en voortent-uitbouw biedt al het nodige extra comfort, maar om het maximale uit het buitenleven te halen, is een luifel voor je voortent onmisbaar. Een voortentluifel zorgt ervoor dat je onbezorgd van de buitenlucht kunt genieten, ook als het weer even niet meezit. Of je nu behoefte hebt aan wat extra schaduw tegen de brandende zon of juist een knus afdakje zoekt bij regen, met een luifel als verlengstuk van je voortent pak je door weer en wind alle voordelen van buiten mee.

Voor elke maat de juiste voortentluifel

De voortentluifels van Campout zijn speciaal ontworpen voor onze voortenten. Voor iedere omloopmaat leveren wij dus een passende luifel; een uitstekende manier om de leefruimte van je kampeermiddel te vergroten. Met de meegeleverde koppelstroken is de luifel eenvoudig aan de voortent te bevestigen. Je zult altijd een naadloze aansluiting hebben omdat beide Campout producten voor elkaar gemaakt zijn. Zo geniet je tijdens je kampeervakantie van nóg meer persoonlijke leefruimte voor jou of het hele gezin.

Luifels

Luifels