Retourneren

Bij Campout bieden wij je 30 dagen om het product gratis retour te sturen. Je dient het product in originele staat en (indien mogelijk) de originele verpakking te retourneren.

Retour sturen per post

Gebruik voor het retourneren het retourformulier. Vul als je dit wilt de reden van je retour in.
Zorg ervoor dat je product in originele verpakking en ongebruikt retour gestuurd wordt. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Campout niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden producten. Vraag daarom op het post servicepunt altijd om een verzendbewijs van de vervoerder en bewaar deze goed.
Je ontvangt een bevestiging van je retourzending zodra we je retourzending hebben ontvangen.

Retourneren bij een speciaalzaak

Heb je je product gekocht bij een van onze speciaalzaken, dan is het ook mogelijk bij dezelfde winkel je product retour te brengen. Neem je artikel mee in originele verpakking. Bekijk hier al onze speciaalzaken.

Geld terug

Wij betalen het volledige aankoopbedrag inclusief gemaakte retourkosten zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, terug na ontvangst van de retourzending.
Het bedrag dat teruggestort wordt is het volledig bedrag van je bestelling, of het deel van het bedrag dat je retourproduct(en) vertegenwoordigt. Terugbetaling gebeurt via dezelfde methode als waarmee je bij ons hebt afgerekend. Heb je voor achteraf betalen gekozen? Dan passen wij de factuur aan.

Retourneren bij een klacht

Is je pakket om wat voor reden dan ook beschadigd aangekomen of is er iets anders aan de hand? Neem dan z.s.m. contact via [email protected] of bel ons op 085-9020359. We lossen het op!

Heb je nog vragen?

Toch nog een vraag? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.