Privacybeleid

CRIUS B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. CRIUS B.V. houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Jouw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van jouw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om jouw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent jouw persoonsgegevens, je hierop willen wijzen en deze respecteren.
  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • (Zakelijk) Telefoonnummer;
  • (Zakelijk) E-mailadres;
  • Geslacht.
  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.
  • Alle personen die namens CRIUS B.V. van jouw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Gegevens die we verzamelen:

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze policy beschreven doeleinden: 

  1. Jouw contact- en accountgegevens. 
    Wij bewaren de door jou verstrekte contactgegevens (bijvoorbeeld: voor- en achternaam, geslacht, geboortejaar, straat en huisnummer, postcode, plaats, land en e-mailadres) wanneer je een account bij ons aanmaakt, een product koopt of deelneemt aan acties. 
  2. Jouw betalings- en factuurgegevens. 
    Wij bewaren voor het afhandelen van je bestelling de door jou verstrekte betalings- en factuurgegevens, zoals je betaalmethode en postcode wanneer je een product koopt.  
  3. Door jou online geplaatste gegevens. 
    Wij bewaren bijvoorbeeld gegevens die je op onze website of op een externe social media site hebt geplaatst waartoe wij toegang hebben (zoals door jou geplaatste recensies of ingevulde formulieren). Je begrijpt dat wij en anderen publiekelijk online geplaatste gegevens mogen gebruiken en opnieuw publiceren. Hiertoe behoren ook de gegevens die je op onze website of bij gebruik van apps of social media functies hebt geplaatst. CRIUS B.V. kan echter geen verantwoordelijkheid nemen voor het verder gebruik van de derden van je persoonsgegevens indien je een bestelling plaatst, producten koopt of anderszins daarna je persoonsgegevens rechtstreeks deelt met die derden.

4) Gegevens over de door jou aangeduide voorkeuren

We verzamelen gegevens over je voorkeuren en interesses op het moment dat je die bij ons aangeeft, of op basis van producten die je koopt of die wij afleiden uit je interactie met onze website. Wanneer je onze website bezoekt wordt er anoniem bijgehouden welke browser gebruikt wordt en vanaf welke website je bezoek aan ons is gekomen.

Doeleinden:

Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onderstaande doeleinden.

  • Afhandelen bestelling
    Om de bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van jouw NAW-gegevens.
  • Afhandelen betaalverkeer
    Om de betaling van de bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van jouw betaalgegevens.
  • Communicatie
    Om de communicatie omtrent jouw bestelling en/of andere vragen eenvoudig te laten verlopen, maken wij gebruik van jouw persoonsgegevens/contactgegevens.
  • Uitvoering wettelijke plicht
    Om te voldoen aan onze wettelijke plicht bewaren wij je bestelhistorie inclusief betaalgegevens binnen de gestelde wettelijke termijn.
  • Marketing (indien toestemming)
    Om je van persoonlijke aanbiedingen te kunnen voorzien, maken wij gebruik van jouw persoonsgegevens/contactgegevens. Deze gegevens worden alleen gebruikt wanneer je hier toestemming voor hebt gegeven.
  • Fraudepreventie
    Ten behoeve van fraudepreventie maken wij, indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang, gebruik van jouw IP-adres, adresgegevens en betaalgegevens.

Cookie beleid

Via onze website kunnen verschillende cookies worden geplaatst. Hieronder leggen we uit wat cookies zijn, wat ze doen, welke cookies op CRIUS-website worden gebruikt en waarom.

Wat doen cookies?

Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die een webpaginaserver bij bezoek aan een webpagina op jouw computer, tablet of ander elektronische apparaat (hierna “computer”) plaatst. Doordat een cookie op je computer staat, kan de webpaginaserver je computer herkennen. Een cookie kan geen programma's starten of virussen verspreiden.

Cookies hebben een bepaalde geldigheidsduur vanaf het moment dat ze op een computer worden geplaatst. Nadat de geldigheidsduur verstrijkt, wordt de cookie verwijderd door je browser. Voor sommige cookies is de duur van de browsersessie de geldigheidsduur, maar er zijn ook cookies die langer geldig blijven zodat ze ook bij een volgend bezoek aan onze website kunnen worden uitgelezen. Voor zover wij met behulp van cookies persoonsgegevens van je verzamelen, verwerken wij die conform onze privacyverklaring.  

Cookies op onze website

Via onze websites worden functionele (noodzakelijke) cookies, analytische cookies geplaatst, alsmede cookies gerelateerd aan social media opties en tracking cookies voor het aanbieden van relevante content.

Functionele (noodzakelijke) cookies

Wij gebruiken een functionele cookie die noodzakelijk is om het navigeren over de website mogelijk te maken. Deze cookie is slechts geldig voor de duur van jouw browsersessie. Om je keuze te onthouden voor het accepteren of weigeren van onze cookies is het noodzakelijk dat wij een functionele cookie (cookieAccepted) plaatsen. Deze cookie is geldig voor een maximale duur van twee jaar.   
Dit zijn onze eigen cookies en kunnen alleen worden uitgelezen door daartoe bevoegde medewerkers van CRIUS. CRIUS deelt de hiermee verzamelde gegevens niet met derden, behoudens een eventuele plicht daartoe.

Analytische cookies

Analytische cookies leggen vast hoe bezoekers onze website gebruiken. Met deze informatie kan het gebruik van onze website worden geanalyseerd en kunnen statistieken worden gegenereerd. Aldus kunnen wij onze websitebezoekers beter begrijpen en met die kennis de website verbeteren. Hiervoor gebruiken we de dienst Google Analytics. In dat kader worden via onze website analytische cookies geplaatst van de aanbieder van deze dienst: Google Inc. Op basis van de met deze cookies verzamelde gegevens stelt Google voor CRIUS B.V. anonieme rapporten op met betrekking tot het gebruik van onze website. 

Wij hebben de Google Analytics cookies 'privacy vriendelijk' ingesteld, in lijn met de handleiding hierover van de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor verwerken wij minder gegevens van jou. Google biedt verder de mogelijkheid om af te melden voor gegevensverzameling in het kader van Google Analytics. Aan Google is geen toestemming verleend de verkregen informatie voor andere (Google) diensten te gebruiken. Google verkrijgt enkel geanonimiseerde informatie waarbij bijvoorbeeld jouw IP-adres niet wordt meegeleverd.

Tracking cookies

Met jouw toestemming plaatsen wij cookies op je computer, welke kan worden opgevraagd zodra je de websites van CRIUS bezoekt. Wanneer je onze websites gebruikt verzamelen we (een deel) van je IP-adres, type browser, besturingssysteem en applicatieversie, taalinstellingen, de pagina via welke je naar onze website bent gekomen en de pagina’s van onze website die je hebt bezocht. Ook verzamelen we informatie over de respons op e-mailberichten. Als 

Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om content af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Weigeren en verwijderen van cookies

Je kunt je browser zo instellen dat er geen cookies worden opgeslagen, je elke cookie kan toestaan of weigeren of dat alle cookies verwijderd worden bij het afsluiten van de browser. 

Cookies worden geplaatst op elke computer waarmee je websites bezoekt. Wil je helemaal geen cookies meer ontvangen, dan dien je de instellingen aan te passen op alle computers die je gebruikt. Let wel, als je cookies weigert en/of verwijdert, is dit ook van invloed op de strikt noodzakelijke cookies. Dit beperkt het gebruik van de website echter niet.

Je kunt cookies op elk moment verwijderen of laten plaatsen (en alsnog toestemming intrekken of alsnog toestemming geven). Als je toestemming hebt geweigerd voor het plaatsen van cookies en de cookie verwijdert waarmee dat is geregistreerd, dan zul je opnieuw je toestemming worden gevraagd wanneer je onze website bezoekt.

De meeste browsers kunnen zodanig worden ingesteld dat cookies geaccepteerd worden, niet (langer) geaccepteerd worden, of dat je op de hoogte wordt gesteld, wanneer je een cookie ontvangt. Instructies met betrekking tot het aanpassen van de instellingen van de browser en het verwijderen van cookies vind je in de instructies en/of met behulp van de ‘Help’-functie (in de toolbar) van de meeste browsers.

Campout Logo