Bescherm je caravan met een caravanhoes voor de buiten- en binnenstalling

Een beschermhoes is een perfecte afdekking van je caravan tijdens de winterstalling. Je kunt kiezen uit een volledige caravanhoes of een dakhoes. Een caravanhoes omsluit de gehele caravan en beschermt deze tegen vocht en vuil en -indien je kiest voor een buitenstalling- ook tegen groene aanslag, gure weersomstandigheden en verkleuring door uv-straling. Deze beschermhoezen houden je caravan in optimale conditie en de buitenzijde ervan in nieuwstaat.

Caravan dakhoezen

Staat je caravan in een stalling, of misschien een paar dagen op straat onder bomen, dan biedt een dakhoes uitkomst om hem te beschermen tegen vuil en hars. Met de polypropyleen spanbanden zet je de beschermhoes stevig vast.

De Campout caravanhoezen zijn gemaakt van 4-laags en de dakhoezen van 3-laags SFS non-woven Polypropyleen. Deze vliesstof is lichtgewicht, ademend en uv-gestabiliseerd. Zowel de caravanhoezen als de dakhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd één perfect op jouw caravan past. Ze worden geleverd met een handige draagtas.

Bestel je caravan(dak-)hoes online. Heb je nog een vraag? Onze productexpert helpt je graag.