Je camper goed beschermd met een camperhoes voor binnen- en buitenstalling

Voor een perfecte afdekking van je camper tijdens de winterstalling gebruik je een camperbeschermhoes. Je kunt kiezen uit een volledige camperhoes of een camperdakhoes.

Deze Campout camperhoes omsluit de gehele (bus-)camper en beschermt deze tegen vocht en vuil en -indien je kiest voor een buitenstalling- ook tegen groene aanslag, gure weersomstandigheden en verkleuring door uv-straling. Je camper blijft in optimale conditie en de buitenzijde in nieuwstaat, dankzij deze beschermhoes.

Dakhoezen voor de camper

Staat je camper een paar dagen op straat onder bomen, dan biedt een camperdakhoes uitkomst om hem te beschermen tegen vuil en hars. Ook in de stalling is een dakhoes wenselijk, eventuele zonnepanelen op het dank zijn zo ook goed beschermd.

Met de polypropyleen spanbanden zet je de beschermhoes stevig vast. 

Onze camper(dak)hoezen zijn gemaakt van 4-laags SFS non-woven Polypropyleen. Deze vliesstof is lichtgewicht, ademend en uv-gestabiliseerd.

Zowel de camperhoezen als de camperdakhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd één perfect geschikt is voor jouw camper. Ze worden geleverd met een handige draagtas.

Bestel je camper(dak-)hoes online. Heb je nog een vraag? Onze productexpert helpt je graag.