Kies de perfecte campingstoel die past bij jouw manier van kamperen!

Campout biedt verschillende soorten kampeerstoelen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste kampeerstoel voor jou, is het belangrijk te weten wat past bij jouw manier van kamperen. Ga je rondreizen, ga je drie weken naar een camping of heb je een seizoenplaats? Daarin zit namelijk nogal wat verschil qua kampeeruitrusting en dus ook qua campingstoelen.

Sta je lange tijd op één plek dan heb je doorgaans meer behoefte aan comfort en kun je kiezen voor een wat zwaardere en comfortabele standenstoel, zoals de Colibri-serie, die zijn evengoed opvouwbaar tot een compact pakket door een slimme inklap-techniek.

Compacte campingstoelen en toch comfortabel

Maar reis je rond en kampeer je met minimale bagage, dan is juist een lichtgewicht klapstoel, zoals de Popular, ideaal voor jou, hij zit heerlijk en is tot een plat pakket inklapbaar. En kampeer je met een klein tentje dan volstaat wellicht een compacte strandstoel. Onze Comfort Beach strandstoel hang je ook nog eens zo over je schouder, superhandig!

Elke campingstoel heeft een solide ontwerp en mooi design

Onze opvouwbare campingstoelen hebben een lichtgewicht, maar stevig aluminium frame. We bieden een keuze uit verschillende kleuren en soorten stof, klapstoelen of standenstoelen en hebben in ons assortiment ook een strandstoel en voetensteun die past op verschillende campingstoelen, voor nóg meer comfort. Al onze campingstoelen zijn van een solide kwaliteit en bieden je altijd heerlijk zitcomfort.