Welke merken caravan passen bij een Campout voortent?

Welke merken caravan passen bij een Campout voortent?

Zoveel merken caravans, zoveel merken voortenten. Ben je in het bezit van een caravan en denk je na over de aanschaf van een caravan voortent? Hoe kies je dan de juiste voortent, die uitstekend past bij jouw merk caravan? 

Of je nu een Knaus caravan, Hobby caravan, Dethleffs caravan, Fendt caravan, Adria caravan, Burstner caravan, Carado caravan of één van de andere talloze caravan merken hebt: je wilt een voortent van goede kwaliteit én met een scherpe prijs. 

De voortent van Campout past op iedere caravan. We vertellen je waarom de Campout voortenten een uitstekende keuze zijn voor ieder merk caravan: van Knaus tot Fendt, van Adria tot Hobby en alles ertussenin.

Caravan voortent van Campout

Caravan voortenten van Campout combineren luxe en innovatief design met optimaal gebruiksgemak. Met meer dan 30 jaar kampeerervaring weet het team van Campout precies waaraan een gebruiksvriendelijke, kwalitatieve voortent voor de caravan moet voldoen. 

Omloopmaat 

De voortent van Campout kan op ieder merk caravan worden bevestigd. Daarvoor is het belangrijk om de omloopmaat van je caravan te kennen. Deze maat geeft de lengte weer gemeten vanaf de grond, door je caravanrail naar de grond aan de andere kant. 

Voor het vaststellen van de omloopmaat van je caravan, kun je de handige omloopmaat zoekfunctie van Campout gebruiken. Vul in welk merk caravan je hebt: Knaus, Hobby, Dethleffs, Fendt, Adria, Burstner, Carado of een ander caravanmerk. Geef daarna aan welk type je hebt en uit welk bouwjaar de caravan komt. De omloopmaat zoekhulp vertelt je meteen welke maat voortent je nodig hebt, ideaal! Dus zoek jij bijv. de caravan omloopmaat Hobby  de caravan omloopmaat Knaus, wij hebben hem voor je!

Campout Nova 300 voortent

Welke omloopmaat en welk merk caravan je ook hebt: de Campout Nova voortent past bij ieder caravanmerk. Dankzij meegeleverde multifunctionele aansluitdriehoeken past de voortent op standaard en aerodynamische caravans van ieder merk. 

Campout biedt deze Nova 300 voortent aan in verschillende maten. Door zich volledig te focussen op één type voortent, heeft Campout de perfecte voortent voor iedere gelegenheid ontwikkeld. 

Je bevestigt de caravan voortent met een schroefloos bevestigingssysteem aan een extra pees, voor een strakke, sterke montage aan je caravan. Dankzij extra hoekafspanningen is de voortent perfect af te spannen. Ook voorkomen de ladderspanners van elastisch rubber scheuren en zorgt de laddervorm voor een goede krachtverdeling over de tent. 

De Nova 300 voortent van Campout wordt standaard geleverd met een robuust 28 mm stalen frame en Easy Grips voor eenvoudige montage. 

Het tentdak is naadloos en gemaakt van Mehler Airtex 240: een sterk geweven polyester stof van Duits fabricaat. Hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur zijn daarmee gegarandeerd. 

Ook voor de ritsen is gekozen voor een hoge kwaliteit. De YKK ritsen en stormclips zijn gestandaardiseerd, waarmee voortenten, luifels en uitbouwen altijd aan elkaar passen. 

Voordelen van de Campout Nova 300 voortent op een rij

  • Multifunctionele aansluitdriehoeken voor een betere aansluiting op iedere caravan.
  • Laddervorm tentdoek voor juiste verdeling van krachten over de tent.
  • Schroefloos bevestigingssysteem.
  • Naadloos gefabriceerd dak om lekkage te voorkomen.
  • Uitwisselbare YKK ritsen: voortenten, luifels en uitbouwen passen altijd.
  • Geschikt voor ieder caravan merk: Knaus, Hobby, Dethleffs, Fendt, Adria, Burstner, Carado en andere caravan merken.

Waarom een voortent bij je caravan?

Twijfel je nog of je een voortent wilt aanschaffen voor je Knaus caravan, Hobby caravan, Dethleffs caravan, Fendt caravan, Adria caravan, Burstner caravan, Carado caravan of andere caravan? Met een voortent profiteer je van extra luxe tijdens het kamperen. 

Je hebt namelijk zo niet alleen meer leefruimte, maar geniet ook van beschutting tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kun je op warme dagen de hele dag in de schaduw van je voortent zitten. Bij regen en harde wind zit je lekker beschut. 

Met een voortent bij je caravan heb je altijd een droge plek om te koken, eten en natuurlijk extra ruimte om spullen te bewaren. Zo biedt een voortent bij je caravan extra comfort. 

Waarom kiezen voor Campout?

Welk merk caravan je ook hebt: van Knaus tot Adria, van Dethleffs tot Fendt, van Hobby tot Burstner en alles daartussenin, een voortent van Campout is geschikt voor iedere caravan. We zetten de redenen op een rijtje waarom je zou moeten kiezen voor een voortent van Campout. 

  • Hoogwaardige kwaliteit: alle producten zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, zo heb je nooit zorgen om je uitrusting tijdens het kamperen. 
  • Vooraanstaande leveranciers: Campout werkt samen met vooraanstaande leveranciers, die hoogwaardige materialen leveren.
  • Functionele vormgeving: stijl en gebruiksgemak gaan hand in hand, dankzij slimme details zoals de extra hoekafspanningen, gestandaardiseerde ritsen en meer.
  • Optimale service en garantie: altijd contact met een productexpert, die eventuele vragen en problemen kan oplossen.

Neem contact op

Ben je klaar om eropuit te trekken met je Knaus, Hobby, Dethleffs, Fendt, Adria, Burstner, Carado of andere caravan, maar heb je alleen nog een goede voortent nodig? Neem dan direct contact op met de experts van Campout of bekijk ons assortiment