Open Camping Dag - 2 april 2022

Open Camping Dag - 2 april 2022

Met dit mooie weer gaan we er massaal op uit, hoe leuk is het om dan alvast jouw kampeerplek voor komende zomer te gaan uitzoeken! Op 2 april is het Open Camping Dag, een super leuk initiatief van kampeerplatform I Love Kamperen.

Op de speciale Open Camping Dag website kun je alle deelnemende campings bekijken en deelname is gratis. Er is ook een wedstrijd met mooie prijzen aan verbonden en zelfs campings in Denemarken, Duitsland en Frankrijk doen mee.

Sfeer proeven

Ga op bezoek bij de campings van jouw keuze, proef de sfeer, praat met de beheerders en vind jullie ideale bestemming. Bespreek ter plekke alvast het fijnste plekje en de voorpret kan beginnen!

Ook een trip door de omgeving is dan een aanrader, zodat je tijdens je vakantie al weet welke plekjes een bezoekje waard zijn en jouw vakantieplezier, of dat van de kinderen, gaan vergroten.

Voldoet jouw voortent nog?

En als je dan toch onderweg bent, plan dan meteen een bezoek aan een van onze verkooppunten. Wellicht is jouw voortent wel aan vernieuwing toe, of je bent door gezinsuitbreiding toe aan meer leefruimte bij je caravan of camper, dan kun je daar onze nieuwe collectie Campout NOVA voortenten, luifels, uitbouw en de handige Airtent gaan bekijken. Ze staan opgesteld, dus je kunt de tenten bekijken, voelen erin rondlopen en ze dus echt beleven. Ook staan de medewerkers voor je klaar met advies, zodat jij jouw ideale voortent zeker zult vinden. Bekijk vooraf alvast onze voortent zoekhulp om in slechts 3 klikken de juiste omloopmaat van jouw caravan te bepalen.

Wij van Campout wensen jullie heel veel camping-kijkplezier!