Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Binnen kampeerland een begrip: De Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht! Natuurlijk waren wij als Campout ook weer aanwezig met ons paradepaard; de Nova 300 als stand. Vorig jaar hebben wij ons debuut gemaakt op deze beurs en het was informatief, leuk en bovenal erg gezellig.

Je vindt op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs alles op het gebied van kamperen en outdoor, zoals de  laatste modellen (mini) caravans, campers, tenten, vouwwagens en natuurlijk voortenten. Al onze concullega's stonden er ook, dus het publiek kon eenvoudig de verschillende merken en kampeerartikelen met elkaar vergelijken. Dit jaar toonden wij onze Nova 300 voortent, ingericht met gezellig kampeermeubilair en moderne kampeeritems van Human-Comfort. Human-Comfort is erg goed in het creëren van de juiste sfeer door middel van accessoires die meteen het vakantiegevoel oproepen. Denk aan leuke stoeltjes, kussens, lampen en andere accessoires om je voortent mee aan te kleden volgens de laatste trends. 

Beursactie

Op een beurs verwacht je natuurlijk een leuke aanbieding. Die hadden we! Indien je tijdens de beursdagen een voortent bestelde, kreeg je een gratis accessoirepakket, bestaande uit een verandastang en een stormbandset én 10% korting op een bijpassende uitbouw!

Heb je tijdens de beurs nog geen keuze kunnen maken uit alle voortenten die je gezien hebt? Geen nood, onze voortenten vind je bij verschillende speciaalzaken in het land. Daar kun je ze nog eens rustig bekijken, voelen en ervaren.

Team Campout