Campout op de Camping & Caravan Jaarbeurs

Campout op de Camping & Caravan Jaarbeurs

Het is alweer twee weken geleden dat wij op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs stonden! We zijn inmiddels een klein beetje bijgekomen van alle mensen die wij gezien en gesproken hebben.

Voor de 35.000 bezoekers was er genoeg te zien en te beleven op deze beurs.

Het was natuurlijk best spannend voor ons, omdat het de eerste beurs was die weer doorging na alle COVID-19-restricties. Maar voor ons was het ook nog eens onze eerste echte beurs waarop we te zien waren.

Campout, een nieuw merk in kampeerland, dus wat zouden de reacties zijn? Gelukkig waren deze louter positief. Van de collega’s, maar veel belangrijker, ook van de bezoekers.

Polaris Outdoor op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

We stonden tussen alle merken voortenten en naast de ANWB en hadden ervoor gekozen om de tent aan te kleden in een vintage stijl. Dit om te laten zien dat onze 3 meter diepe voortent, de Nova 300, een huiskamer is voor op de camping. Natuurlijk kun je je normale kampeerspullen erin kwijt maar ook een leuke loungeset, als je bijvoorbeeld een seizoensplek hebt. Je kunt dan het hele seizoen maximaal genieten van de extra ruimte.

We hebben enorm veel positieve reacties gekregen op het design van de Nova 300. Een mooi rustig, gebalanceerd uiterlijk dat geheel met de trend meegaat door de gebruikte kleurstellingen. Ook waren er vele mensen verrast door de prijs van onze voortenten. We hebben zelfs mensen, die voor een veel duurdere tent speciaal naar de beurs waren gekomen, kunnen overtuigen door onze design en prijs-kwaliteitverhouding.

In de afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het opbouwen van de Campout tenten in de showroom van Van Uden Caravans en CaravanCentrum Treffers, en de  volgende beurs komt er ook weer aan. Op de Caravana in Leeuwarden, van 26 t/m 30 januari, zijn wij er weer bij. Kom jij ook?


Meer artikelen lezen?

Lees het verschil tussen een Dorema voortent en Campout voortent.
Of bekijk de opblaasbare voortent caravan. Caravan voortent kopen voor een seizoensplek?

 Related Products