Fendt caravans, Duitse degelijkheid!

Fendt caravans, Duitse degelijkheid!

Caravans met een herkenbare designstrategie

Waarom kies je nu voor een Fendt caravan? Fendt houdt al jaren vast aan dezelfde designstrategie, vandaar dat een 20 jaar oude caravan er nog steeds fris uitziet. Natuurlijk is de luxe de afgelopen jaren enorm toegenomen en kun je momenteel een nieuwe Fendt caravan van alle gemakken laten voorzien.

Fendt caravans hebben een geheel eigen stijl, net als onze voortenten. Door de jaren heen zijn verschillende kleuren op een Fendt caravan gebruikt; een groene streep, een blauwe streep en momenteel het donkergrijze met zwart. Hierdoor blijven deze caravans altijd duidelijk herkenbaar als een echte Fendt.

Moderne voortenten die altijd passen

De Campout voortenten zijn strak van design en passen daarom goed bij deze caravans, welk model of bouwjaar je ook hebt. Dat strakke design hebben we bereikt door de voortenten subtiel te voorzien van grijze biezen, in de kleur van het dak, wat zorgt voor een mooie eenheid. Onze voortenten hebben extra grote ramen in de voorwand voor nog meer licht en zijn voorzien van veel ventilatiemogelijkheden, zodat het er altijd aangenaam vertoeven is.

Team Campout denkt mee

Dankzij de mooie symmetrie van de Fendt caravans passen de Campout voortenten daar perfect op en het maakt het opzetten des te eenvoudiger. Zorg dat de voortent aan beide kanten op gelijke hoogte zit, zet de hoekafspanning aan beide kanten in de grond vast en ga ontspannen je tent opbouwen.

Fendt caravans hebben echter unieke eigenschappen, zoals de verlaagde instap bij veel van hun modellen. Omdat wij altijd meedenken met onze klanten kunnen wij, tegen een kleine vergoeding, speciaal voor de bezitters van deze caravans onze rechte tochtstrook zo aanpassen dat hij ook past op die specifieke caravanmodellen van Fendt.

Heb je toch nog vragen dan kun je ons altijd even mailen of bellen, we helpen je graag!