Ervaring met een Campout voortent

Ervaring met een Campout voortent

Bij Campout hebben we veel contact met onze klanten. Als er vragen zijn rondom aankoop, opzetten of afbreken dan helpen we graag. Als we in de buurt zijn, komen we even langs om de klanten te ontmoeten en ze te helpen waar nodig. Wat we erg leuk vinden, is als klanten hun vakantieverhaal met ons delen. In deze blog delen we graag de vakantieverhalen van Campout fans met jullie.

J. van der Woude:

"Wellicht herinner jij je nog dat ik vlak voor de zomervakantie nog een Nova 300 voortent heb gekocht.
Onze vakantie was gericht op Oostenrijk maar wij reserveren nooit ver van tevoren. Een paar dagen voor de vakantie informeer ik of er plek is. Tot mijn verbazing bleken de campings die aan onze voorwaarden voldoen allemaal vol waren....Ausgebucht. Tevens waren de weersvoorspellingen de eerste dagen in Oostenrijk niet echt hoopgevend. Daarom maar besloten de Alpen over te gaan naar het Gardameer in het plaatsje Moniga del Garda, camping Sereno.
In de eerst week was het elke avond/nacht raak... Regen, onweer en stevige windvlagen. De voortent heeft zijn weersbeproevingen prima doorstaan!"

 

Klant Reviews:

Campout verzamelt reviews van klanten via het onafhankelijke platform Webshop keurmerk. Bekijk al onze reviews daar: naar webshop keurmerk. Klanten geven ons gemiddeld een 9,8!

Enkele reviews:
van Rooij:
Ben zeer tevreden over de goede informatie en de snelle levering. Over levering van de voortent en luifel ben ik eveneens tevreden , goed product.

T. de Jong
We hebben een degelijke tent gekocht op eenvoudige wijze! We zijn vooraf leuk te woord gestaan omdat we toch nog wat vragen hadden.
Inmiddels hebben we de tent kunnen testen en dat beviel heel goed. Als je deze tent vergelijkt, dan koop je heel erg veel kwaliteit voor een relatief lage prijs. Perfect!

Vischer:
Uitstekende klantenservice en prachtige tent met luifel. Super kwaliteit en heel makkelijk op te zetten. Duidelijke aanwijzingen op de site.

Caroline:
Super! Snelle service, goede kwaliteit (zelfs beter dan de bekendere merken doordat er een sterker 28mm frame en meer stangen bij zit) en daarmee ook een super prijs-kwaliteit verhouding. Kan dit iedereen aanbevelen.

Expert reviews:

Vorig jaar hebben wij enkele expert om hun mening gevraagd. Zij gingen kamperen met de Campout voortent en luifel en hebben hun (positieve) ervaringen gedeeld.
Lees ze hier:

Campingtrend.nl:

Overtuigd?

Op deze webshop vind je al onze artikelen. Bestel ze eenvoudig online en ontvang al binnen 2 werkdagen jouw Campout voortent thuis.
Als je ondanks alle positieve ervaringen met Campout nog meer wilt weten, contact ons dan gerust. Bel of mail voor vragen.

Ook kun je onze producten bekijken bij één van de vele aangesloten speciaalzaken. Je vindt alle locaties hier.

Veel vakantieplezier!

Team Campout