Kom je langs op de CARAVANA beurs in Leeuwarden?

Kom je langs op de CARAVANA beurs in Leeuwarden?

Kijk, ervaar, kom sfeer proeven en bestel je nieuwe voortent met voordeel tijdens Caravana 2023 van 25 t/m 29 januari 2023

 

De Caravana beurs is bij uitstek de plek om je vakantie-voorpret te laten beginnen!

Kom langs bij onze stand en ervaar zelf de ruimte van de Campout Nova 300 voortent. Hij is zó ruim dat je er met gemak met het hele gezin in kunt eten, relaxen en dan heb je ook nog plek voor bergruimte.

Loop lekker rond in deze voortent, kom zitten en drink een kop koffie of thee, bekijk hem van binnen en buiten, voel de stof, probeer de hoogwaardige YKK ritsen, oftewel beleef de Campout voordelen!

We staan je graagte woord en onder het genot van een lekkere kop koffie of thee vertellen we je graag alles over de vele voordelen van onze Nova collectie. Ons team bestaat uit enthousiaste kampeerders en weet dus uit ervaring wat jij als klant belangrijk vindt.

De Nova voortenten blinken uit in kwaliteit, betrouwbaarheid en opzetgemak, worden helemaal compleet geleverd en dat voor een wel heel scherpe prijs!

Daarbovenop krijg je tijdens de beurs bij aankoop van een Nova 250 of 300 een GRATIS verandastang en stormbandset!

Wil je nóg meer ruimte, dan krijg je tot en met 12 februari in onze webshop maar liefst 10% korting op de Nova uitbouw 532 met code: Beurs.

Dit jaar presenteren wij ook onze nieuwe Orion 250, de ultieme combinatie van een voortent en een luifel!

De Orion 250 biedt het gemak en de vrijheid van een luifel gecombineerd met de voordelen en het knusse van een voortent. Door eenvoudig de voorzijden en schuine zijwanden eraan te ritsen, verandert deze praktische luifel in een fijne en complete voortent.

Bekijk vooraf alvast onze voortent zoekhulp om in slechts 3 klikken de juiste omloopmaat van jouw caravan te bepalen. Zo kun je op de beurs meteen je ideale voortent bestellen

Wij van Campout wensen je heel veel plezier op de Caravana beurs!

Je vindt Campout op de standnummers 3060 en 3155.

Caravana
25 t/m 29 januari 2023

WTC Expo, Leeuwarden

https://caravana.eu/

caravana-beurs-leeuwarden