Campout deelt uit op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

Campout deelt uit op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

Stella Nova SCHUURTENT of aluminium frame CADEAU!

Van 4 t/m 8 oktober staan wij weer met onze mooie Nova 300 voortent op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Kom gezellig langs, de koffie of thee zetten we vers voor je en we nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden.

Ben je op zoek naar een nieuwe voortent en overtuigd van de gewéldige kwaliteit, het gemak, de service en álle andere voordelen van ons merk, bestel jouw voortent dan direct tijdens de beurs en geniet van deze spetterende acties:

Koop je tijdens deze beurs een Nova 300 voortent, dan krijg je onze SCHUURTENT t.w.v. € 369,- er GRATIS bij!

Bij aankoop van een Nova 250 of Orion 250 voortent geven wij jou een GRATIS upgrade naar een ALUMINIUM FRAME!

Ook hebben wij weer een WINACTIE:

Schrijf je op de beurs in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een Omnia oven t.w.v. € 40,-.

Bereid de lekkerste maaltijden of bak elke ochtend verse broodjes in deze Omnia oven. Deze oven is speciaal ontworpen voor op de camping en kun je op elke warmtebron (behalve inductie) gebruiken.

Assortiment uitgebreid

Nieuw in ons assortiment is de Orion 250, dé 3-in-1 luifel-voortent.

Je bouwt hem razendsnel op en verandert hem evenzo snel van luifel, naar luifel met zijwand(en) of complete voortent. Ideaal voor wanneer je tijdens je vakantie een tussenstop maakt of op doorreis bent.

Ook nieuw is onze Stella Nova schuurtent.

Met deze handige schuurtent naast je (voor)tent, camper of caravan heb je extra opslagruimte voor het stallen van je fietsen, barbecue, bolderkar en/of het speelgoed van de kinderen. Die luxe wil jij toch ook! Je krijgt hem tijdens de beurs GRATIS bij aankoop van een Nova 300!

Je leest het al, we hebben veel nieuws te melden op deze beurs. Kom langs, laat je informeren en wie weet win jij wel een Omnia oven!

Campout vind je tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 4 t/m 8 oktober op standnr.: 07.B133.